ЗЕРТХАНАЛЫҚ САБАҚТАРДА БІЛІМАЛУШЫЛАРДЫҢ ІСКЕРЛІК ДАҒДЫЛАРЫН ҚОЛДАН ЖАСАҒАН ҚОНДЫРҒЫЛАР АРҚЫЛЫ АРТТЫРУДЫҢ ЕРЕКШЕЛІКТЕРІ
DOI:
https://doi.org/10.47751/Кілт сөздер:
Шыны сиымдылығы 0.5л,пластмассадан жасалынған қақпақ. алюминийлі және темірден үзік сымдар, ұзындығы 6-7см.Аңдатпа
Білім алушылapға химия пәні бойынша көп білім беріп, олардың бұл пәнге
деген ынта- дағдысын арттырып – оқу бағдарламасында қарастырылған зертханалық
тәжірибелерді жүргізе отырып,олардың бұл саладағы іс-дағдыларын қалыптастырған
жағдайда ғана мүмкін болады. Осы орайда кейбір жағдайларда арнайы құрал –
жабдықтар мен қажетті реактивтердің жетіспеуі салдарынан ол жүзеге
асырылмайды,теория жүзінде мәлімдеумен шектелінеді.
Жүктеулер
Жарияланды
2020-09-30
Журналдың саны
Бөлім
Статьи